Presentation

URL:    http://rosalucia.bloggplatsen.se
Registrerad:    2008-09-13 17:58
Senast inloggad:    2014-11-19 09:15
Bloggtitel:    rosalucia
Förnamn:   
Efternamn:   
Län:    Norrbottens län
Kommun:   
Ort:   
Intressen:    Inredning, hantverk, textilt skapande, mina barn

Hej! Jag är en fyrabarnsmamma i Norrbotten (men numera har två av barnen flyttat hemifrån). I familjen ingår också en liten, lat och lufsig hund.

Lever ett mycket vanligt liv i ett stundtals väldigt rörigt hus...

Då jag har ME(kroniskt trötthetssyndrom) och diabetes så blir det ofta inte gjort så mycket mer än de "vardagliga måstena" som disk, tvätt och laga middag, resten av tiden går åt till att vila/sova. Men ibland kommer ett flow...

Då gillar jag att inreda och fixa, gå på loppis å fynda, "göra om". Skulle aldrig komma på tanken att städa, utan att samtidigt möblera om ;)

Önskar att jag själv kunde mer om renovering, då jag gillar att förändra och har många idéer, som man inte har råd (eller ork)att förverkliga...

Men måla väggar, det kan jag...

Gillar hantverk i alla former, sy barnkläder, sticka, göra smycken, baka. Skulle också vilja prova på glasfusing, silversmide, silverlera, textiltryck, quilta, sy mina egna kläder å tusen andra saker. Om jag orkade.

Försöker äta Lchf eftersom jag har diabetes, och det helt logiskt är enda sättet att bli "frisk". Jag är "allergisk" mot socker, alltså mår jag mycket bättre om jag inte äter det. Ganska enkelt egentligen. Två av barnen har varit allergiska, den yngsta multiallergisk(tålde 5 livsmedel första åren), och jag skulle väl aldrig ha drömt om att ge dem nåt de mådde dåligt av.

Så varför skulle jag inte ta lika god hand om mig själv, vill ju leva länge än.


Skriv gärna en kommentar i bloggen. Vill du mejla är adressen rosalucia@sverige.nu (tala gärna om i bloggens kommentarsfält att du mejlat, så jag kommer ihåg att kolla!)

Kram på er

Presentation


www.fotoakuten.se

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2014
>>>

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Vardagsbloggar, allmänt...

Inredningsbloggar, hantverk

Sybloggar

Mat & Bak bloggar

Kost, hälsa, träning...

Länkar

Sök i bloggen

Live traffic feed


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se