Direktlänk till inlägg 31 mars 2009

Gardasil sprutor...

Av rosalucia - 31 mars 2009 12:57

Har lagt in lite auktioner på tradera idag. Ett tappert försök att få in lite kosing till Mallorcaresan, som allt mer ser ut att bli en utopi...tyvärr.

Det är ju ett par månader kvar att spara på, men det verkar inte så lovande, till barnens och MIN stora besvikelse...men, ja vi får se hur det går.

I eftermiddag ska jag iväg med stortjejerna på vårdcentralen,de ska ta den första respektive den andra Gardasil-sprutan. Hade tur att få alla sex på högkostnadskortet!!! Yes. Annars hade ju de också kostat några sköna tusenlappar...I och för sig väl använda, men ändå.

Tycker faktiskt det är fräckt att det också kostar 200:- per stick och person/per gång bara för att de tar sprutan(som man har med sig från apoteket!); det tar faktiskt inte ens en minut....Bra timpenning!!!!!


 
 
utlandsmamman

utlandsmamman

31 mars 2009 17:32

Hej, vad kul att du hittade till mig och la in en kommentar. Jag blev påmind om att jag ju skulle lägga in auktioner på Tradera denna veckan! Vi åker på kort besök till Sverige i nästa vecka och ibland passar jag på att sälja inför Sverigeresorna så jag kan posta där. Håller tummarna att ni ska komma iväg på er resa!

http://utlandsmamman.blogspot.com

 
jessi

jessi

31 mars 2009 21:23

Hoppas ni kommer iväg! Finns det någon billigare variant ni kan göra, ryanair eller annat billighetsflyg? Ni har säkert kollat. När vi reser bokar vi aldrig charter utan själva, blir billigare så. Vi bokar via oftast via sembo. Sen brukar vi iförsig ej åka juli augusti för då är det jättedyrt utan innan eller efter. halva priset då och mycket bättre väder, lagom varmt men ändå kan bada!
Lycka till!

KRAMAR

http://www.lyckoljus.blogg.se

 
Yvonne

Yvonne

1 april 2009 08:22

Å... Jag hoppas vrkligen att ni kommer iväg! Det vore ju underbart!
Men allt kostar... Suck...
Nu håller vi tummarna för att du ska få in riktigt mycket pengar på Tradera! =)

Kramis!

http://yvonnes-blogg.bloggagratis.se

 
Truddelutt

Truddelutt

1 april 2009 08:49

Hoppas verkligen att ni får ihop pengar så ni kommer iväg!!!
kramis

http://truddelutt.bloggagratis.se

 
annelie

annelie

1 april 2009 09:27

Jag tycker oxå att det är fräckt, vi betalar ji en enorm skatt..kaka på kaka, på nästa kaka...Hopas ni hittar ett sätt att få ihop pengar, jag vet att det är väldigt svårt..kram!

http://anneliehb.blogspot.com

 
Ingen bild

rosalucia

1 april 2009 09:28

Det finns nog inga billiga alternativ när man är en stor familj; tex räknas ju båda stortjejerna som vuxna(!) och bara sonen som ungdom. Lillan tack å lov räknas som barn!!!!
Sista minuten vågar man inte chansa på, å inte ospecificerat heller...då kan man hamna långt från både strand å pool, och i olika lägenheter..å Krångel och extra dagliga bussresor vill vi gärna undvika, då det ska va Semester. Smidigt & enkelt ska det vara!!!
Men vi har inte gett upp ännu...
Kanske vi kan boka om det till senare; vi ska se.

 
lycke

lycke

3 april 2009 22:30

Har inte varit utomlands på 15 år..minst, men börjar längta lite nu! Kanske om vi vinner på nån lott att det blir, men som det ser ut nu så dröjer det lläääännnge...! Har inte mycket pengar att röra oss med , det går precis runt...hoppas det lyckas för er, minns hur underbart det var första gången utomlands för mig...är ju så underbart för barnen...
Kram Lycke

http://till-vidas-ara

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av rosalucia - 16 november 2014 20:57


    Gjorde sanslöst GOD chokladsås idag!!! 25g smör, 2msk sötströ(eller sukrin), 1 msk kakao, 1 tsk vaniljpulver, 1 dl grädde. Låt småkoka några minuter under omrörning. Lilltrollet hade ett lass vaniljglass till, jag fick bara lite glas...

Av rosalucia - 14 november 2014 16:01

  Fredag igen, tycker dagarna bara flyger iväg. Men fredag det gillas, fastän man alltid är hemma så är det nåt extra med fredag. Även om den ser ut som de flesta andra dagar, men ja kanske lite mera mysfaktor. Med fika framför tv:n å så, lit...

Av rosalucia - 12 november 2014 16:39

Ingen har spytt någe mer, det tackar vi för!!!    Lilltrollet  är fortfarande snuvig, men hellre det än magsjuka.   Idag blev det stekt rödspätta, kokta (frysta) grönsaker med smör på, röd paprika och vit dressing till middag. Lilla åt ko...

Av rosalucia - 11 november 2014 17:49

Va tusan, idag spydde till å med hunden...   I lördagskväll mådde äldsta dottern illa(hon bor inte hemma och hade inte ätit nåt som vi åt). På söndag var hon frisk. Söndagkväll spydde nästa dotter, även hon frisk dagen efter. Och igår så fick...

Av rosalucia - 9 november 2014 15:25

  Igår gjorde vi spenatsoppa, så himla god var den. Gjorde mycket så det räckte till lunch idag också, å kanske en matlåda till dottern i morrn(om det inte går åt under kvällen...).   1 gul lök, smör att fräsa löken i, 1 kg fryst hackad spen...

Presentation


www.fotoakuten.se

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Vardagsbloggar, allmänt...

Inredningsbloggar, hantverk

Sybloggar

Mat & Bak bloggar

Kost, hälsa, träning...

Länkar

Sök i bloggen

Live traffic feed


Ovido - Quiz & Flashcards