Alla inlägg under september 2008

Av rosalucia - 14 september 2008 18:49

Min skaparhörna efter alla ommöbleringar.

Inte iordning än, men det ska

bli...

ANNONS
Av rosalucia - 14 september 2008 17:12

Hur får man texten mellan bilderna egentligen??? Det går ju inte...

ANNONS
Av rosalucia - 14 september 2008 10:16

Lugn å skön morron...kaffe i lugn o ro (tack barntv!) sen promenad med hunden.

Har skickat iväg maken och 2 barn på fotbollsmatch, så är själv med den lilla (om 3 nu är litet..?) och en sovande stortjej. Som lär sova ändå tills det blir dax för hennes fotbollsmatch i eftermiddag (hon kom hem sent..alldeles för sent..hm).

Men när det är film(dvd-boxar, som inte går att sluta se..) hemma hos kompisar, så okej då. Det vore en helt annan sak om hon drog på stan. Definitivt. Då gäller andra regler.

Idag ska jag måla ett varv till på vägghyllorna (från golv till tak) i stortjejens "nya" rum. Så att hon får bort en massa kassar med böcker o grejer från golvet (fast det tar väl typ 3 dygn innan det är riktigt torrt..suck!). Sen blir det att måla resten av rummet, å kanske tapetsera en vägg. Vi får se. Hon väntar tålmodigt...för det tar ju ett tag. (Finns ju en del annat som ska göras också....som middag, tvätt å så.)

Fast ärligt talat fixar jag hellre i nåt rum, så det kan bli lite si o så med det andra när jag väl kommit igång...(Tur att Ica har köttbullar för snabba middagar!!!!).

Jag ska ta tag i matbiten "sen" (intalar jag mej..brukar få för mej det på höstarna..att det ska bli matschema å så. Men det har ALDRIG blivit hittills i allafall, är nog inte den typen). Samla ihop mina recept och laga nyttig mat!!!! Gillar ju egentligen att laga mat, men ändå, det kommer ofta nåt emellan.

Av rosalucia - 13 september 2008 18:32

 Hej därute...

Jaha, nu har jag äntligen lyckats (vågat,hm!) skapa en blogg..men vad skriver man..känns ju jätteskumt!?

Men de bloggar jag läser inspirerar mej jättemycket, å ja, till slut känns det som att jag vill också va med...

Mina favoriter är "fyrabarnsmamman-Persilja", kanske för att hon har fyra barn och samma intressen..hm.., och "Livet enligt Mynta" för att hon sprider inspiration omkring sig . Också "Tant Grön" och "Lucia" och.....

Har haft en "röjar"-period i ett par veckor, som igår resulterade i att maken körde två fulla släp (släp med kåpa) på tippen!!! (Var lite pressad att få undan en del innan "fjärrvärme-gubbarna" skulle invadera huset). Själv har jag kört ett par vändor till röda korset, å myrorna. Det känns SÅÅÅÅ skönt!! Som att få utrensat i hjärnan nästan...och det ger massor av energi tillbaka.

Nu återstår bara den "vanliga" städningen, som har legat lite nere pga av röjningen. Det märks. På samma gång har vi möblerat om nästan hela huset, ungarna har bytt rum med varandra å oss, å det har varit som en Cirkus!!(hjälp). Men nu börjar det vara klart, nästan. Återstår en del spackling och målning (hoppas det inte blir överallt..pust!), men annars är det mesta på plats.

UNDRAR vad jag ska göra sen...?? Men ett par veckors jobb är det nog kvar..kanske rent av får tid att sätta mej vid symaskinen sen..vem vet!!

Bilder ja..har inte riktigt greppat hur man gör än, men lugn det kommer....(ungarna måste kanske lära mej först!! pinsamt...men sant.). Tur att de finns . Dom är bäst!!

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


www.fotoakuten.se

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15 16
17
18
19
20
21
22
23 24 25 26 27 28
29 30
<<<
September 2008 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Vardagsbloggar, allmänt...

Inredningsbloggar, hantverk

Sybloggar

Mat & Bak bloggar

Kost, hälsa, träning...

Länkar

Sök i bloggen

Live traffic feed


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se